zondag 26 juni 2011

haarspeldjes



Ik heb ook leuke haarspeldjes gemaakt, en ja alweer met een eigen geborduurd bloemetje, deze komen ook allemaal in mijn webwinkeltje, zie link aan de rechterkant!

nog meer tassenhanger




ik heb nog een paar tassenhangers gemaakt, de bloemen zijn allemaal zelfgemaakt van lapjes stof en bij de onderste twee een geborduurd bloemetje.

kraamcadeautjes

Voor iemand uit mijn dartteam heb ik een paar cadeautjes gemaakt, hierboven een badhanddoek met de naam van het kindje!
Ook heb ik nog een labeldoekje gemaakt in dezelfde stijl als de badhanddoek, ik heb de kleur grijs gebruikt omdat ik de kleur van het kamertje wist. Ik heb het vanmiddag cadeau gegeven en ze waren er erg blij mee!!!! Dat doet toch altijd goed!

woensdag 15 juni 2011

Puur hollands


Met behulp van mijn borduurmachine heb ik dit schilderijtje gemaakt.
Er zit een laagje fiberfill tussen, dus hij is een beetje bol, de afmeting van het canvasje is 20 x 20
Opgeleukt met wat knoopje en lint.

vrijdag 10 juni 2011

tassenhanger


Voor een juf die afscheid neemt heb ik deze tassenhanger gemaakt. De bloem is gemaakt van 5 rondjes van stof met hierop een geborduurd franjebloemetje en een knoopje. Een paar leuke lintjes erachter en voila! Ik heb de hanger op een simpel wit kaartje bevestigd en de achtergrond wat bestempeld zodat het allemaal bij elkaar past. Nu maar hopen dat de juf het leuk vindt!!!

woensdag 8 juni 2011

bord voor sieraden



Deze keer heb ik een bord gemaakt voor Tessa, hier kan ze haar sieraden en haarspeldjes aanhangen, want een sieradendoosje is toch niet echt handig! Ik heb er niet veel versiering op gemaakt, alleen een paar brads want met sieraden erop is het al druk genoeg!