maandag 25 oktober 2010

Cadeautje met centjes erin!




Tessa moet deze week naar een verjaardagsfeestje, haar vriendin vroeg geld, maar gewoon in een envelop vond ik wel wat saai. Ik heb een mini-kastje gemaakt van luciferdoosjes en leuk aangekleed, hierin doen we dan het geld! Ket kastje kan ze later nog gebruiken om wat sieraden in te bewaren of zo! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

zondag 17 oktober 2010

Weer eens iets voor de kinderen gemaakt!


Al een tijdje terug heb ik het rokje gemaakt wat Tessa aan heeft. Gisteren heb ik voor Chris de beloofde PSV trui gemaakt, het logo heb ik geborduurd op mijn borduurmachine.
Vandaag heb ik de poncho voor Tessa gemaakt, de bloemen heb ik ook zelf gemaakt, deze zijn gemaakt van een stuk kant van wol, aan elkaar gemaakt, gerimpeld een knoop in het midden en voila! Van een restje stof had ik voor de pop ook zo'n poncho gemaakt.
Ze zijn er weer erg blij mee.

woensdag 6 oktober 2010

Kinderfeestje Tessa

Vandaag hebben we het feestje van Tessa gevierd !!! Het was heel gezellig, en de meiden hebben hele mooie dingen gemaakt, allemaal een soort mandje van papier, een zeepketting en nog een aantal extra zeepjes om mee naar huis te nemen.
Mijn vriendin Sandra was er gelukkig om mij te helpen, ik en Tessa zijn haar hier dan ook heel dankbaar voor!