donderdag 26 augustus 2010

kaartje voor i{heart}2stamp


Voor een dochter van een vriendin van mij heb ik deze kaart gemaakt.
Ik heb de schets van i{heart}2stamp hiervoor gebruikt.
De treatcup is van stampin up en deze heb ik eerst gebruikt als malletjes om het zeepje te gieten, toen het zeepje hard was heb ik deze losgemaakt en daarna terug in de treatcup gestopt zodat hij er los inzit. Het designpapier is ook van stampin up.

dinsdag 24 augustus 2010

kaartje met een aardigheidje DDC #50


Voor de veraardag van een kennisje heb ik deze kaart gemaakt.
Bij Double Dutch is het deze keer de bedoeling dat je je eigen designpapier maakt, dit heb ik gedaan door te stempelen, de bovenkant heb ik bestempeld met een los bloemetje en de onderkant met een achtergrondstempel. Aan de binnenkant heb ik een mini zeepketting gemaakt. (de zeepjes giet ik zelf, kijk hier maar eens). Aan de linkse kant heb ik een pocket gemaakt waar wat geld in gedaan kan worden.
Zo zie je maar dat je zeepjes heel goed kunt combineren met scrappen!

maandag 23 augustus 2010

zeepje in zelfgemaakt doosje



Dit zeepje heb ik als cadeautje gemaakt, het zijn eigenlijk 2 losse zeepjes die ik weer aan elkaar gemaakt heb, het hartje van de bloem is precies dezelfde kleur als het ronde zeepje.
Het doosje heb ik precies op maat uitgetekend en gemaakt met behulp van mijn score-pal. Met de nestabillities heb ik het venstertje erin gemaakt.




zondag 8 augustus 2010

zeepketting met hartjes




Deze ketting heb ik gecombineerd met gescrapte hartjes. Ik heb 5 hartjes geponst en bestempeld, deze in het midden gevouwen en tegen elkaar geplakt, zo krijg je ook een soort van kraal maar dan van papier.

zeepketting


Na een paar maanden uit de running te zijn geweest ben ik weer langzaam begonnen met wat te knutselen. Ik heb een zeepketting gemaakt, de zeepjes heb ik zelf gegoten. Ik ben nu ook bezig om een zeepketting te maken in combinatie met het scrappen, het resultaat volgt nog!