vrijdag 22 mei 2009

CardPatterns #15

Naar aanleiding van de sketch van CardPatterns # 15 heb ik dit kaartje gemaakt.
Het designpapier is van Making Memories. Ik heb alles een stikrandje met de naaimachine gegeven. De stempel van de bloem is van Kars.

woensdag 20 mei 2009

DDC #18 Sketch it Communiekaartje


Van het canvas van het vorige bericht had ik nog wat papier over en heb hiervan de sketch van DoubleDutch gemaakt. Ik vond het wel leuk om het cadeau en de kaart op elkaar af te stemmen.
Ook op de kaart heb ik een foto van het communiecantje gebruikt! De bloem die erop zit heb ik zelf gemaakt en deze verkoop ik ook voor meer informatie kun je hier terecht.

cadeau voor communie

Een vriendinnetje van Tessa doet morgen haar communie, als cadeautje heb ik dit canvas gemaakt. Dit zijn ook echt haar communiefoto's die had ik van haar mama gekregen om er iets van te maken.




zondag 17 mei 2009

DDC #17

Bij DoubleDutch is het maken van een transparante kaart de uitdaging. Het is de eerste keer dat ik iets met transparanten maak. Dit is wat ik ermee gedaan heb , ik heb twee stukken genomen van 21 x 10, deze op elkaar gelegd en samen een stukje geëmbost met de swiss dots, op de voorkant heb ik met witte stazon swirls gestempeld. Er zit ook nog een transparante bloem op de grote witte. Het labeltje is ook transparant met daarop een stukje witte cardstock.
Ook de binnenkant heb ik netjes afgewerkt, met een paar bloemetjes en een kantje.


vrijdag 15 mei 2009

CP sketch #14


Een week is zo voorbij! Het is al weer vrijdag en dat wil zeggen de kaart voor Cardpatterns insturen. Vanmiddag nog gauw de laatste dingetjes toegevoegd, en ik moet zeggen ik ben best tevreden over het resultaat.
Ik heb helemaal geen designpapier gebruikt deze keer alleen cardstock. De Mickey en de kleine figuurtjes zijn gesneden met de cricut (mickey & friends cartridge)
Ik ben benieuwd wat de sketch volgende week zal zijn want mijn vriendin Eveline is gekozen als guestdesigner, kan haast niet wachten om te zien wat voor moois zij gemaakt heeft!

zaterdag 9 mei 2009

Dutchdare -cardchallenges #47 Moederdagkaartje

Op Dutchdare-cardchallenges is het deze week de uitdaging om een moederdagkaart te maken.
Mijn moeder vroeg me al een paar keer om wat stempelafdrukjes, nu dacht ik dat is leuk om in een moederdagkaart te verwerken. (het idee had ik ergens anders gezien) Dit is dus wat ik er van gemaakt heb.
Het papier is wederom van een papierblok en deze keer Bittersweet van BasicGrey.


en dit is de binnenkant.
On Dutchdare-cardchallenges you had to make a mother's day card. My mother asked several times for some stamping prints, and I thought it would be nice if I put these in a card. (I saw this idea on another blog) The Designpaper i used is from a paperpad Bittersweet from BasicGrey.

vrijdag 8 mei 2009

CPS114 en Cuttlebugchallenges

CPS had een leuke sketch, en ik heb er een kaartje van gemaakt!


Het papier wat ik gebruikt heb is van Making Memories. De tekst heb ik gestempeld op een stukje keperband. Alle bloemetjes zijn gemaakt met mijn ponsen en pareltjes vormen de hartjes van mijn bloemen. Omdat ik de bloemen zelf gemaakt heb, heb ik deze kaart ook ingestuurd bij cuttlebugchallenges omdat daar een challenge was "zelfgemaakte bloemen".
CPS had a beautiful sketch and I made a card for it.
The designpaper is from Making Memories, the text I've stamped on a piece of ribbon. All the flowers I made with my punches. And because all the flowers were made by myself, i've also posted in on the Cuttlebugchallenges

communiekaartje

Binnenkort hebben we twee communiefeestjes, ik heb alvast 1 kaartje gemaakt.
Het papier is van een blok van K&Company (Hopscotch).
Het stempeltje heb ik van de week gekocht en is van Bildmalarna, ik vond het zo'n schatje dat ik het niet kon laten liggen.
Ik heb het afdrukje ingekleurd met aquarelpotloden.

zondag 3 mei 2009

CP #13 en Cuttlebug challenges

Deze keer een kaart voor 2 challenges!
Op Cardpatterns stond deze week weer een mooie sketch, en op Cuttlebug challenges was de uitdaging om een zelfgemaakte bloem te gebruiken!


Het designpapier wat ik gebruikt heb is van Imagenisce, de bloem bestaat uit 4 lagen, de onderste is van leer, deze heb ik gestanst, de tweede is van organza welke ik geborduurd heb met de machine en het rode bloemetjes is een franjebloemetje deze heb ik ook gemaakt op mijn borduurmachine, een knoop is de bovenste laag.

This time one card for two challenges.
Cardpatterns had a beautiful sketch this week and at Cuttlebug challenges you had to use flowers you made yourself.
The designpaper I used is from imagenisce. The flower I made has 4 different layers, the biggest I made from leather with my bigshot, the second is from organza (I made this on my embroidery machine) and the red fringe flower is also embroidered on the machine, a button on top is the last layer.